Succesvol zijn in uitdagende tijden – handleiding voor bedrijfsgroei

Onderwerpen:
– Uitdagingen bij B2B bedrijven.
– Hoe trek je nieuwe klanten aan, verkoop je meer aan klanten en stimuleer je klantbehoud.
– Inzichten over groeistrategieën en -tactieken.

Basisboek ERP, tijdelijk gratis

Moderne ERP software verbetert de kwaliteit van bedrijfsprocessen, datagebruik en de integratie met andere IT systemen. Is je organisatie toe aan nieuwe ERP software?

Misverstanden over cloudmigratie

Niet iedere organisatie stapt even gemakkelijk over op de cloud. Soms staan misverstanden over de voor- en nadelen van cloudoplossingen een besluit over migratie in de weg. Herkenbaar?

Te veel data is ook niet goed

Managers gaan kopje onder in de groeiende stroom data. Ruim 80% voelt zich overweldigd door de grote hoeveelheid data die op hen afkomt. Welke gevolgen heeft dat?

ERP lessen uit de praktijk

Er zijn al talloze ERP projecten uitgevoerd en toch gaat het nog regelmatig fout. Lees wat de valkuilen zijn.

ERP modulair implementeren

Steeds meer ERP systemen zijn modulair. Met een modulaire implementatie kunnen sommige delen al eerder en andere wat later in gebruik genomen worden. Dit zijn de voor- en nadelen daarvan.

Datalekken in de cloud

Ruim een derde van de bedrijven in ons land heeft het afgelopen jaar te maken gehad met datalekken, vooral in de cloud. Dat komt vaak door onachtzaamheid en foute configuraties.

Beslissen over bedrijfssoftware

Beslissingen nemen is niet moeilijk, het nemen van de juiste beslissingen wel. Wat is allemaal belangrijk als u nieuwe bedrijfssoftware nodig heeft? Tips en adviezen voor een slimme aanpak.

Belangrijk voor SaaS applicaties

Kijk bij de zoektocht naar Software-as-a-Service applicaties niet alleen naar de functionaliteit. Deze aspecten spelen ook een heel belangrijke rol bij het bepalen van uw keuze.

Meer data, minder inzicht

Veertig procent van de grote Nederlandse organisaties heeft onvoldoende inzicht in hun processen. Opvallend is dat dit niet komt door een gebrek aan data, maar juist door te veel data.