Basisboek ERP, tijdelijk gratis

Moderne ERP software verbetert de kwaliteit van bedrijfsprocessen, datagebruik en de integratie met andere IT systemen. Is je organisatie toe aan nieuwe ERP software?

ERP lessen uit de praktijk

Er zijn al talloze ERP projecten uitgevoerd en toch gaat het nog regelmatig fout. Lees wat de valkuilen zijn.

ERP modulair implementeren

Steeds meer ERP systemen zijn modulair. Met een modulaire implementatie kunnen sommige delen al eerder en andere wat later in gebruik genomen worden. Dit zijn de voor- en nadelen daarvan.

ERP systeem moet opener voor data

Niet alleen eigen medewerkers maar ook ketenpartners willen tegenwoordig sneller kunnen beslissen. Dat vraagt om gebruik van een open ERP systeem dat direct bruikbare data levert.

De ideale ERP implementatie

ERP implementaties starten vaak vanuit technische motieven. Risico is dat het daardoor uitsluitend een IT project wordt. Terwijl het om uw business en klanten moet gaan. Hoe start u optimaal?

Verouderd ERP-systeem zit groei in de weg: durf over te stappen

Het gebruik van verouderde ERP-software staat groei binnen de industriële sector in de weg. Hierbij speelt gebrek aan inzicht, onvoldoende branchekennis, gebrek aan functionaliteiten en integratiemogelijkheden een rol.

Toekomst van erp ligt in de kern van ai

AI is niet ChatGPT. Er zijn veel meer toepassingen mogelijk en dat is nu volop in ontwikkeling. Een belangrijk voorbeeld hiervan zijn de mogelijkheden van ai binnen ERP systemen.

Trend: erp modulair implementeren

Erp systemen veranderen meer en meer van een traditionele ‘monolithische opbouw’, waarbij alle functionaliteit zich in één groot systeem bevindt, naar platformen die bestaan uit losse modules.

Een bijdrage leveren aan een circulaire economie met jouw ERP software

Maar wat is een circulaire economie precies? En hoe kan ERP software bedrijven helpen zich voor te bereiden op een duurzamere toekomst?

Toekomst van erp is open en consumeerbaar

Erp-systemen vormen al jaren het it-hart van organisaties. Ook vandaag de dag zijn ze onmisbaar voor de bedrijfsvoering.