Succesvol zijn in uitdagende tijden – handleiding voor bedrijfsgroei

Onderwerpen:
– Uitdagingen bij B2B bedrijven.
– Hoe trek je nieuwe klanten aan, verkoop je meer aan klanten en stimuleer je klantbehoud.
– Inzichten over groeistrategieën en -tactieken.

Basisboek ERP, tijdelijk gratis

Moderne ERP software verbetert de kwaliteit van bedrijfsprocessen, datagebruik en de integratie met andere IT systemen. Is je organisatie toe aan nieuwe ERP software?

ERP lessen uit de praktijk

Er zijn al talloze ERP projecten uitgevoerd en toch gaat het nog regelmatig fout. Lees wat de valkuilen zijn.

ERP modulair implementeren

Steeds meer ERP systemen zijn modulair. Met een modulaire implementatie kunnen sommige delen al eerder en andere wat later in gebruik genomen worden. Dit zijn de voor- en nadelen daarvan.

Beslissen over bedrijfssoftware

Beslissingen nemen is niet moeilijk, het nemen van de juiste beslissingen wel. Wat is allemaal belangrijk als u nieuwe bedrijfssoftware nodig heeft? Tips en adviezen voor een slimme aanpak.

Veel investeringen in HR systemen

Een derde van de werknemers heeft moeite om het tempo van digitalisering bij te benen. Personeelsgerichte HR systemen kunnen het gemakkelijker maken. HR zit daarom volop in een moderniseringsslag.

7 voordelen van transportsoftware

Transportsoftware helpt u bij het stroomlijnen van uw transport- en distributieprocessen. Dat resulteert in diverse grote voordelen. Welke benut u daar al van?

Veel investeringen in WMS en transportsoftware

De komende twee jaar wil 67% van de bedrijven meer investeren in WMS en transportsoftware. De afgelopen twee jaar deed de helft van de bedrijven dat al in logistieke IT.

ERP systeem moet opener voor data

Niet alleen eigen medewerkers maar ook ketenpartners willen tegenwoordig sneller kunnen beslissen. Dat vraagt om gebruik van een open ERP systeem dat direct bruikbare data levert.

6 argumenten voor een nieuw DMS

Voor organisaties met veel documenten is het logisch om een up to date document management systeem te gebruiken. Deze 6 argumenten maken een nieuw DMS voor u ook interessant!