Tips voor Proactief Beheer van Servers en Clouddiensten

De beschikbaarheid en prestatie van servers en clouddiensten; ze spelen een integrale rol in de samenleving en zijn van cruciaal belang voor vrijwel elk hedendaags bedrijf en organisatie.

Wat je moet weten over de markt van IT-monitoring

Er zijn twee categorieën van monitoring-tools nodig voor de dagelijkse werking van een IT-omgeving: IT Infrastructure Monitoring en Network Performance Monitoring en Diagnostics.

Monitoring, wat kost dat nu echt?

IT-monitoring stelt de meeste admins voor een dilemma: je moet heel wat geld en tijd investeren in iets dat, in het beste geval, nooit nodig gaat zijn.

Ruim helft organisaties heeft applicatiestrategie

Iets meer dan de helft van de Nederlandse organisaties heeft een applicatiestrategie. Dat blijkt uit onderzoek onder ruim vijfhonderd IT-beslissers en -beïnvloeders.

Zo verbeter je bedrijfsprocessen met je it-landschap

Bedrijfsprocessen zijn de laatste decennia een stuk ingewikkelder geworden. Hoe kun je ondanks deze moeilijkheid toch de bedrijfsprocessen blijven aansturen?

Managed Services integreren in je business: do’s en don’ts

Organisaties die gaan outsourcen richten zich logischerwijs vaak op zaken in hun eigen organisatie. Een inside-out perspectief, meestal met een focus op service level agreements met de nieuwe IT-partner.