Te veel data is ook niet goed

Managers gaan kopje onder in de groeiende stroom data. Ruim 80% voelt zich overweldigd door de grote hoeveelheid data die op hen afkomt. Welke gevolgen heeft dat?

Datagedreven worden gaat niet vanzelf

Moderne software en dataoplossingen bieden bedrijven enorme kansen. Bij veel organisaties die deze oplossingen implementeren wordt dit echter geen succes. Dit zijn de oorzaken en oplossingen.

Datagedreven optimalisatie van bedrijfsprocessen

De meeste systemen worden vooral gebruikt om data uit te wisselen. Terwijl processen veel beter gemaakt kunnen worden door deze data optimaal te gebruiken. De TU delft heeft een oplossing.

Vijf overwegingen om in gedachten te houden voordat je AIOps inzet

Veel bedrijven zijn zich nog onvoldoende bewust van de kracht en het potentieel van deze technologie.

De belangrijkste valkuilen en tips voor datagedreven werken

In de huidige digitale wereld maken steeds meer organisaties gebruik van data om weloverwogen beslissingen te nemen. Toch mislukt de overgang naar datagedreven werken tot op heden te vaak.

Zakelijk leiders zien geen verband tussen beveiliging en data-inzicht

Veel beslissers in het bedrijfsleven zien geen verband tussen beveiliging en inzicht in data, ondanks dat zij wel erkennen dat effectieve beveiliging digitalisering kan versnellen.

Oracle: Nederlandse leidinggevenden overweldigd door hoeveelheid data

Bij het nemen van cruciale beslissingen wordt ervan uitgegaan dat leidinggevenden de analyse van data inzetten om de juiste afwegingen te maken. Uit onderzoek blijkt echter het tegendeel waar.

Het belang van een datagedreven mindset bij werknemers

De kern van een datagedreven mindset is hoe individuen en teams data systematisch gebruiken om beslissingen te nemen en problemen op te lossen.

Zo tover je erp en crm om tot datamijn

Hoe zorg je ervoor dat de ontsluiting van data effectief loopt, zodat je met juiste en accurate cijfers aan de haal gaat en je business kunt afstemmen op de klantbehoefte?

Leidinggevenden overweldigd door hoeveelheid data

82% van de Nederlandse leidinggevenden ervaart de hoeveelheid data die op hen afkomt als overweldigend