Financiële afdelingen kunnen niet meer om automatisering heen

De techniek laat het al lang en breed toe, maar toch slaagt menig organisatie er nog niet in de financiële processen volledig te automatiseren.

Cloud computing – Wat is het en waarom is het belangrijk

Cloud computing biedt op abonnementsbasis schaalbaarheid, snelle levering en grotere IT-efficiëntie. Het heeft veel fysieke en financiële belemmeringen in het afstemmen van IT-behoeften op evoluerende bedrijfsdoelstellingen,weggenomen.

Benut werken in de Cloud optimaal

Hybride werken maakt thuiswerken normaal en de Cloud cruciaal. Maar hoe benut je de volledige potentie van werken in de Cloud?

Meer dan helft van organisaties ziet cloud als motor voor innovatie

Voor zes op de tien (58%) grote organisaties is de cloud een belangrijke aanjager van innovatie.

Dit zijn 5 cloud-infrastructuurtrends (én hun impact)

Er zijn tal van ontwikkelingen gaande op het gebied van cloud-infrastructuur. In dit artikel vijf infrastructuurtrends die een beeld geven van de beweging van cloud-infrastructuur.

Misverstanden over cloudmigratie

Niet iedere organisatie stapt even gemakkelijk over op de cloud. Soms staan misverstanden over de voor- en nadelen van cloudoplossingen een besluit over migratie in de weg. Herkenbaar?

Belangrijk voor SaaS applicaties

Kijk bij de zoektocht naar Software-as-a-Service applicaties niet alleen naar de functionaliteit. Deze aspecten spelen ook een heel belangrijke rol bij het bepalen van uw keuze.

De cloud maakt niet alles eenvoudiger

De cloud heeft grote waarde gekregen voor het gebruik van applicaties en het verwerken en opslaan van data. Cloudbeheer lijkt eenvoudiger geworden, maar is dat niet.

Kies cloudvorm die past bij uw bedrijf

Beslissers kijken bij de overgang naar de cloud vaak alleen naar de kosten. Maar er zijn veel meer aspecten die een rol spelen. Ontdek daarom tijdig de verschillende cloudvormen.

Beperk uw risico’s van cloud computing

Veel organisaties zijn niet (goed) in staat om cyberdreigingen in de cloud te pareren. Dat komt onder meer omdat onduidelijk is waarvoor hun provider of zijzelf verantwoordelijk zijn.