IT-strategie anno nu? Apps integreren en automatisering democratiseren

In een wereld waarin het belang van AI toeneemt, willen bedrijven volop transformeren. De vraag naar AI- en automatiseringstools groeit, en dat drukt op IT-teams.

CEO’s geven voorkeur aan snelheid bij nieuwe techimplementaties

Bijna twee derde van de CEO’s vindt investeren in nieuwe technologieën zonder duidelijk businesscase gerechtvaardigd.

Robot-onboarding

Wat weerhoudt bedrijven er nog van om meer robots in het magazijn in te zetten? De aanhoudende arbeidskrapte in Nederland en omringende landen dwingt bedrijven naar oplossingen te kijken.

Bespaar tijd en kosten met RPA: 4 voorbeelden

Met Robotic Process Automation, ofwel Exact RPA, bespaar je tijd en kosten. Dat helpt bij het inzichtelijk maken van data, om systemen te integreren en om bedrijfsprocessen te automatiseren.

It-strategie anno nu? Apps integreren en automatisering democratiseren

In een wereld waarin het belang van AI toeneemt, willen bedrijven volop transformeren. De vraag naar AI- en automatiseringstools groeit, en dat drukt op IT-teams.

Duurzaamheid en IT gaan hand in hand

Wie naar de zeventien sustainable development goals (sdg’s) van de Verenigde Naties kijkt, zal concluderen dat IT een belangrijke factor is om deze doelen te bereiken.

Optimaliseren vóór innoveren

Hoe kies je de juiste innovatiestrategie? Hoe stap je af van legacy-systemen? En hoe zorg je voor een balans tussen cyberbeveiliging en gebruikerservaring?

Het optimaliseren van IT-kosten: waar beginnen?

Het optimaliseren van IT-uitgaven is cruciaal voor het behouden van concurrentievermogen en financiële stabiliteit.

Cybercheck brengt supply chain-risico’s in kaart

Offensieve cyberprogramma’s vormen risico’s voor Nederlandse organisaties. AIVD, NCSC, NCTV en CIO Rijk waarschuwen hiervoor en bieden de ‘Cybercheck’ aan om supply chain-risico’s te identificeren.

De 5 onmisbare elementen van een strategisch HR beleid

Een effectief HR-beleid is cruciaal voor groei en succes van moderne organisaties. Het zorgt voor een gezonde werkomgeving, trekt nieuwe medewerkers aan, en helpt bedrijfsdoelen te behalen.