Waarom er veel tijd wordt verspild binnen development teams

In de wereld van softwareontwikkeling worden kostbare uren vaak verspild door gebrekkige samenwerking, onduidelijkheid en de uitdagingen van werken in internationale teams.

Wat is een api? (deel 2)

Dit is deel twee van het artikel over een veel gebruikte manier om systemen met elkaar te verbinden, namelijk door middel van een api.

Wat is een api? (deel 1)

Je leest het heel geregeld op allerlei sites: ‘bedrijf XYZ biedt nu een api aan”. Maar wat is nou eigenlijk een api en wat kan je ermee?

Low-code bevrijdt maakindustrie van legacy systemen

Door legacy applicaties op een slimme manier te ontsluiten met een low-code tool- én mindset groeit de maakindustrie toe naar de slimme industrie van de toekomst.

Hoe controleer je kosten in een omgeving gebouwd voor schaalbaarheid?

Je geen zorgen maakt over de kosten van je Kubernetes-cluster, geeft je misschien de nodige snelheid voor je POC. Toch is het cruciaal om de kosten onder controle te houden

Low-code (én of snelheid samen gaat met veiligheid)

Bedrijven uit elke branche bevinden zich in een race: ze willen allemaal hun digitale transformatie versnellen. Bedrijven wenden zich daarom tot low-code om applicaties sneller te ontwikkelen en te implementeren.

De zeven hoofdzonden van webontwikkeling

Bedrijven die ondoordacht aan een website beginnen, botsen in geen tijd op hun limieten. We bespreken zeven veelgemaakte fouten in webontwikkeling, zodat jouw bedrijf die niet hoeft te maken.

Softwareontwikkeling automatiseren? Low-code-platform

Het verhogen van de productiviteit van het huidige bestand van developers is daarom een topprioriteit voor cio’s: automatisering speelt daarbij een sleutelrol.

Citizen development zwiept digitale transformatie op

Low-codeplatforms bieden werknemers de mogelijkheid om zelf automatiseringsoplossingen te ontwikkelen. De enige vereiste is dat ze een aanleg hebben voor technologie.

Effectief ontwikkelen met het low-code Power Platform

De markt voor low-code zal dit jaar met bijna een vijfde toenemen, voorspelt Gartner. Dat is niet zonder reden.