Low code kent ook beperkingen

De euforie rond low code platforms en applicaties is al een tijdje groot. Voordelen zijn er dan ook genoeg. Beperkingen zijn er ook. Die temperen de hoge verwachtingen een beetje.

Low-code bevrijdt maakindustrie van legacy systemen

Door legacy applicaties op een slimme manier te ontsluiten met een low-code tool- én mindset groeit de maakindustrie toe naar de slimme industrie van de toekomst.

Low-code (én of snelheid samen gaat met veiligheid)

Bedrijven uit elke branche bevinden zich in een race: ze willen allemaal hun digitale transformatie versnellen. Bedrijven wenden zich daarom tot low-code om applicaties sneller te ontwikkelen en te implementeren.

Softwareontwikkeling automatiseren? Low-code-platform

Het verhogen van de productiviteit van het huidige bestand van developers is daarom een topprioriteit voor cio’s: automatisering speelt daarbij een sleutelrol.

Citizen development zwiept digitale transformatie op

Low-codeplatforms bieden werknemers de mogelijkheid om zelf automatiseringsoplossingen te ontwikkelen. De enige vereiste is dat ze een aanleg hebben voor technologie.

Effectief ontwikkelen met het low-code Power Platform

De markt voor low-code zal dit jaar met bijna een vijfde toenemen, voorspelt Gartner. Dat is niet zonder reden.

Veel IT-beslissers verkiezen low-code voor applicatieontwikkeling

Ruim één op de drie (37%) IT-beslissers kiest bij het ontwikkelen van een applicatie altijd voor low-code boven high-code.