Waarom er veel tijd wordt verspild binnen development teams

In de wereld van softwareontwikkeling worden kostbare uren vaak verspild door gebrekkige samenwerking, onduidelijkheid en de uitdagingen van werken in internationale teams.

Wat is een api? (deel 2)

Dit is deel twee van het artikel over een veel gebruikte manier om systemen met elkaar te verbinden, namelijk door middel van een api.

Wat is een api? (deel 1)

Je leest het heel geregeld op allerlei sites: ‘bedrijf XYZ biedt nu een api aan”. Maar wat is nou eigenlijk een api en wat kan je ermee?

Hoe controleer je kosten in een omgeving gebouwd voor schaalbaarheid?

Je geen zorgen maakt over de kosten van je Kubernetes-cluster, geeft je misschien de nodige snelheid voor je POC. Toch is het cruciaal om de kosten onder controle te houden

De zeven hoofdzonden van webontwikkeling

Bedrijven die ondoordacht aan een website beginnen, botsen in geen tijd op hun limieten. We bespreken zeven veelgemaakte fouten in webontwikkeling, zodat jouw bedrijf die niet hoeft te maken.

Geen duidelijke strategie voor implementatie van DevOps automatisering

Automatisering helpt teams om de kwaliteit van software te verbeteren en kosten te verlagen. Toch hebben organisaties slechts 56% van hun DevOps lifecycle geautomatiseerd.

De juiste software voor projectbeheersing: Een stappenplan

Voor organisaties die de sturing van hun projectenportfolio willen professionaliseren is projectbeheersing-software vandaag de dag een onmisbare tool.