Networking van de toekomst: vijf voorspellingen

Het bedrijfsnetwerk is enorm aan verandering onderhevig. Met de komst van nieuwe technologie zal de rol van networking in de toekomst gaan veranderen.

Bedrijven staan voor de keuze, upgraden of vervangen?

Voor veel organisaties is 2024 het jaar waarin ze tijdens de coronapandemie aangeschafte computerapparatuur vervangen. Kun je als organisatie beter compleet nieuwe apparatuur kopen of de huidige apparatuur upgraden?

Betere infrastructuurdocumentatie maken

In de wereld van IT-systemen en infrastructuurdocumentatie worden vaak termen als ‘single pane of glass’, ‘single source of truth’, ‘golden source’ en ‘zero touch documentation’ gebruikt.

Data-trends in 2024: AI, security en het einde van datasilo’s

Om bij te blijven met de ontwikkelingen moeten organisaties ervoor zorgen dat de onderliggende IT- en bedrijfsinfrastructuren al die data kunnen verwerken en analyseren, ongeacht waar het opgeslagen is.

Is hyperconverged geschikt voor iedereen?

In dit artikel onderzoeken we nader welke organisaties met name baat hebben bij HCI. Waarom werkt het juist bij hen zo goed?

Het wat en waarom van virtualisatie

Wat is virtualisatie precies, en waarom is het zo alomtegenwoordig?

Tips voor het beheren van netwerkinfrastructuren

Netwerkinfrastructuren vormen de ruggengraat van moderne bedrijven en organisaties. Het effectief beheren van deze complexe systemen is van cruciaal belang om een soepele werking te garanderen.

Bedrijven vergeten digitale fundament van maatschappij

De afgelopen jaren heeft bijna elk organisatie stappen gezet richting digitalisering.