Op weg naar de DataLakeWarehouseMart?

De ict-wereld zoekt continu nieuwe concepten, maar verwart studenten en professionals. Zonder verandering maakt de opkomst van data science en AI ons kwetsbaar voor grote uitdagingen.

Data management onder controle

Het opslaan, verwerken en beheren van data vormt een hoge drempel bij het inzetten en opschalen van datatoepassingen. Dat remt het gebruik van AI, maar ook van BI en analytics.

De kunst van datastrategie

In een omgeving aangedreven door automatisering en generatieve AI, is het cruciaal om de uitdagingen van data diversiteit en betrouwbaarheid aan te pakken.

Creëer vertrouwen met solide digitale infrastructuur

Niet alle organisaties die data van klanten opslaan en verwerken, zijn zich er volledig van bewust dat een kleine zwakke plek in de infrastructuur ons digitale vertrouwen kan beschadigen.

IT-beslissers maken zich zorgen over compliance datamanagement

De compliance van datamanagement is de grootste zorg voor 79% van de IT-beslissers. Verder maakt tweederde zich zorgen over het uit de hand lopen van de datagroei. Blijkt uit onderzoek.

Hoe meer data, hoe meer risico?

De exponentiële groei van data is een wereldwijd fenomeen waarmee organisaties worstelen. Bedrijven hebben in toenemende mate moeite met grip houden op de kosten en compliance-risico’s.