De belofte van een intern AI-systeem met eigen data

AI en Large Language Models hebben veel potentie, maar soms wil je dat je data niet in het openbaar beschikbaar zijn. Een eigen intern AI-systeem kan een oplossing zijn.

GenAI als aanvulling op je salesstrategie

Voor salesmedewerkers is een goede vraag stellen onbetaalbaar. Dat geldt niet alleen offline, maar ook online. Generatieve AI (GenAI) neemt hier een steeds grotere rol in.

Deloitte-enquête: GenAI transformeert organisaties

Bijna 90% van de Nederlandse directeuren spreekt in een rondvraag de verwachting uit dat generatieve AI hun organisatie zal transformeren.

Minimaliseer het datarisico van generatieve AI

Het pushen van gevoelige en bedrijfseigen data naar openbaar gehoste language learning models brengt risico’s met zich mee.

Kabinet presenteert visie op generatieve AI

Het Nederlandse kabinet deelt zijn visie op generatieve AI. Het benadrukt hierin het belang van inspelen op de mogelijkheden en uitdagingen van deze technologie, die het kansrijk noemt.

De meerwaarde van een datagedreven organisatie met Posit

Organisaties beschikken over waardevolle data. Maar hoe kunt u die data écht waardevol maken?

Generatieve AI? Niet als je workloads op de verkeerde plaats staan

Het succes van generatieve AI zal in grote mate afhangen van de locatie van onze data en de infra-ondersteuning van de applicaties.

De toenemende interesse cybercriminelen in generatieve AI

In de hedendaagse technologische arena zie je dat generatieve artificiële intelligentie (AI) zijn intrede doet met een stormachtige snelheid. Maar wat is generatieve AI precies?

Waar moet je op letten bij het gebruik van generatieve AI?

Generatieve technologieën bieden natuurlijk interessante mogelijkheden. Maar wees je bij zakelijk gebruik ook bewust van de risico’s.

Organisaties zien waarde van generatieve AI, maar missen strategie

Organisaties willen aanzienlijk investeren in technologieën die data fabrics verbeteren, om zo meer succes te behalen met generatieve AI.