Gartner top 10 strategische technologietrends voor 2024

Deze innovaties zorgen dat u sneller uw zakelijke doelstellingen behaald, vooral in het snel evoluerende tijdperk van AI.

AI in de lead: vijf IT trends 2024 voor het mkb

De IT-trends voor 2024 vertonen één rode draad: de invloed van AI. Het mkb staat voor de enorme uitdaging om de snelle ontwikkelingen bij te blijven.

Top 5 technologische trends in 2024 waar iedereen klaar voor moet zijn

We zijn weer op het punt in het jaar aangekomen waarop we vooruitkijken naar wat de technologie voor ons in petto heeft in 2024.

Wat zijn de securitytrends voor 2024?

Het aantal cyberaanvallen op cloudservices stijgt, terwijl we steeds meer gaan samenwerken en informatie delen om cybercrime het hoofd te bieden. Dit zijn de security trends die we kunnen verwachten.

De vijf cybersecurity trends voor 2024 volgens TCS

Grootschalige cyberaanvallen zijn aan de orde van de dag. TCS deelt daarom de vijf belangrijkste trends en aanbevelingen voor 2024 op het gebied van cyberbeveiliging.

8 software en IT trends die 2024 zullen vormgeven

Langzaam naderen we 2024, wat betekent dat we vooruit gaan kijken.Hier zijn enkele ontwikkelingen die naar verwachting de IT- en softwarewereld zullen domineren in het jaar 2024.

4 belangrijke tech trends die je moet kennen

Dit jaar staan er weer 4 tech-trends centraal in de nieuwe versie van de jaarlijkse Hype Cycle for Emerging Technologies van Gartner.

Dit worden de 6 IT trends van 2024

Nu we weer bijna aan de kerstdis en oliebollen zitten, is het tijd om vooruit te kijken naar de belangrijke ontwikkelingen en IT-trends van 2024 die het IT-landschap gaan vormgeven.