IT essentieel puzzelstuk duurzaamheid

We leven in een tijd waarin alles lijkt te veranderen. Grote maatschappelijke transformaties zijn gaande en raken iedere sector. Ook voor duurzaamheid is een transformatie in gang gezet.

De Spider RFID-lezer van inepro is nu Rijkspas-compliant!

inepro heeft onlangs de Rijkspas-certificering ontvangen voor haar Spider RFID-lezer. Door deze certificering voldoet het aan de normen en specificaties die nodig zijn voor het lezen van de Rijkspas.

Nederlands bedrijfsleven positief over verduurzamen met digitalisatie

Nederlandse bedrijven zijn positief over de inzet van digitalisatie om te verduurzamen.

Het AXI Business Insights team was erbij tijdens Posit conf::2023

Ook dit jaar waren de collega’s van het AXI Business Insights team present op de Posit conf 2023, die dit jaar in Chicago doorging.

Nasuni lanceert Nasuni IQ om datasilo’s te ontsluiten voor AI-diensten

Nasuni, toonaangevende leverancier voor hybride cloud storage, lanceert vandaag Nasuni IQ. Met Nasuni IQ kunnen bedrijven snel gebruikspatronen inzichtelijk maken, proactieve beslissingen nemen rondom databeheer en intelligente inzichten leveren.

Pantein Zorggroep kiest voor de Zorg ERP-oplossing van Axians

Axians en de Pantein Zorggroep hebben hun handtekeningen gezet onder een samenwerkingsovereenkomst inzake de ERP-oplossing voor de zorg: Zorg ERP.

Gartner top 10 strategische technologietrends voor 2024

Deze innovaties zorgen dat u sneller uw zakelijke doelstellingen behaald, vooral in het snel evoluerende tijdperk van AI.

AI in de lead: vijf IT trends 2024 voor het mkb

De IT-trends voor 2024 vertonen één rode draad: de invloed van AI. Het mkb staat voor de enorme uitdaging om de snelle ontwikkelingen bij te blijven.

Top 5 technologische trends in 2024 waar iedereen klaar voor moet zijn

We zijn weer op het punt in het jaar aangekomen waarop we vooruitkijken naar wat de technologie voor ons in petto heeft in 2024.

Wat zijn de securitytrends voor 2024?

Het aantal cyberaanvallen op cloudservices stijgt, terwijl we steeds meer gaan samenwerken en informatie delen om cybercrime het hoofd te bieden. Dit zijn de security trends die we kunnen verwachten.